ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

نحوه اخذ گواهینامه صلاحیت ایمنی پیمانکاران

نحوه اخذ گواهینامه صلاحیت ایمنی پیمانکاران

سازمان‌ها و شرکت‌های پیمانکاری جهت شرکت در مناقصات ملزم به داشتن گواهینامه صلاحیت ایمنی پیمانکاران هستند. این مدرک به عنوان یکی از گواهینامه‌های ملی و داخلی محسوب می شود. مراحل اخذ و دریافت آن از پیچ و خم‌های زیادی برخوردار می‌باشد. یکسان نبودن شرایط سازمان‌ها و شرکت‌های پیمانکاری و ناقص بودن مدارک و جمع آوری و تهیه مدارک و قوانین متغیر وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی باعث شده است تا نتوان برای گرفتن گواهینامه صلاحیت ایمنی پیمانکاران مدت زمان معین و مشخصی را اعلام نمود.

متقاضیان محترم و سازمان‌ها و شرکت‌های پیمانکاری برای داشتن حضور موفق در مناقصات و برای بر عهده گرفتن پیمان‌ها و قراردادهای سودآور بهتر است هر چه زودتر نسبت به تهیه مدارک پیش نیاز و مواد مورد نیاز جهت گرفتن گواهینامه صلاحیت ایمنی پیمانکاران ( گواهینامه تایید صلاحیت ایمنی پیمانکاران ) اقدام نمایند. زیرا صدور فوری گواهینامه صلاحیت ایمنی پیمانکاران غیر ممکن است. شعار اخذ فوری گواهینامه صلاحیت ایمنی پیمانکاران دروغی بیش نیست. چنانچه مدارک مورد نیاز شرکت‌های پیمانکاری به روال طبیعی و پشت‌سر هم آماده شوند و اگر متقاضیان و همچنین مراکز مشاوره ای که کار اخذ این گواهینامه را برعهده گرفته اند به روند قوانین وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی کاملاً تسلط و آشنایی داشته باشند می‌‌توانند سرعت کار دریافت گواهینامه را افزایش دهند. ولی نکته مهم این است که حذف هیچ کدام از گزینه‌ها و مراحل و مدارک در گرفتن گواهینامه صلاحیت ایمنی پیمانکاران امکان پذیر نمی‌باشد. لازم به ذکرست سامانه اخذ صلاحیت ایمنی پیمانکاران به آدرس www.svcc.mcls.gov.ir هست.

گواهینامه صلاحیت ایمنی پیمانکاران و گواهینامه تعیین صلاحیت شرکت های خدماتی هر دو از وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی صادر می شوند. گواهینامه صلاحیت پیمانکاری ( رتبه پیمانکاری ) نیز از طرف سازمان برنامه و بودجه کشور یا همان اداره ساجات صادر می‌شود. ارتباط گواهینامه‌های ملی و داخلی فوق در این است که جهت اخذ گواهینامه صلاحیت ایمنی پیمانکاران داشتن یک گواهینامه پیش نیاز ضروری می‌باشد. سازمان‌ها و شرکت‌های پیمانکاری که در حوزه خدماتی فعالیت دارند، باید قبل از دریافت گواهینامه صلاحیت ایمنی پیمانکاران، برای گرفتن گواهینامه تعیین صلاحیت شرکت های خدماتی ( مجوز اداره ) کار را که برای ۷ رشته در زمینه فعالیتهای امور رستوران و آشپزخانه، خدمات عمومی و نگهبانی، فضای سبز، تاسیسات، چاپ و تکثیر، حمل و نقل و تعمیر و نگهداری تجهیزات و وسایل اداری فعالیت می کنند اقدام نمایند. سازمان‌ها و شرکت‌های پیمانکاری که در حوزه فنی مهندسی مانند راه و ترابری، ساختمان و ابنیه نفت و گاز، کشاورزی، آب، ارتباطات، تاسیسات و تجهیزات، کاوش های زمینی، نیرو و صنعت و معدن فعالیت می‌کنند باید قبل از دریافت گواهینامه صلاحیت ایمنی پیمانکاران از طرف سازمان برنامه و بودجه کشور گواهی صلاحیت پیمانکاری یا همان رتبه پیمانکاری را به عنوان گواهینامه پیش نیاز دریافت نمایند.

مراحل دریافت گواهینامه صلاحیت ایمنی پیمانکاران شامل چند قسمت می ‌شود. قسمت اول آماده سازی مدارک پیش نیاز می‌باشد که در مطلب فوق به آنها اشاره شد و با توجه به زمینه فعالیت هر سازمان و شرکت پیمانکاری می‌توان یکی از گواهینامه‌های پیش نیاز را تهیه نمود. قسمت دوم وارد شدن در سامانه مرتبط با ثبت نام گواهینامه صلاحیت ایمنی پیمانکاران و ارسال و بارگذاری تصاویر اسکن شده از یک سری مدارک مرتبط با شخص مدیر عامل و مدارک مرتبط با اداره دارایی و مالیات را باید انجام داد. قسمت سوم گذراندن دوره‌های آموزشی مرتبط با مسئول ایمنی و کارفرمایی و کارگری می باشد. شخصی که به عنوان مسئول ایمنی انتخاب می‌شود ( انتخاب مسئول ایمنی در زمان درج این مقاله اختیاری هست) بهترست یک سری مدارک را تهیه نماید و به همراه مدرک قبولی در دوره‌های آموزشی شناسایی خطرات و ارزیابی ریسک و دوره آموزشی ایمنی عمومی ( اختیاری ) را ارائه نماید. البته چنانچه مسئول ایمنی مدارک تحصیلی مرتبط مانند کاردانی یا کارشناسی ایمنی و HSE را داشته باشد گذراندن دوره آموزش ایمنی عمومی لازم نیست و می تواند دوره تخصصی شناسایی خطرات و ارزیابی ریسک ( اختیاری ) ۱۶ ساعته را بگذراند. دوره آموزشی کارفرمایی هم که مخصوص مدیر عامل یا یکی از اعضای هیئت مدیره است و یک دوره ایمنی ۲۰ ساعته می‌‌شود. دوره آموزشی کارگری نیز یکی دیگر از دوره های آموزشی لازم برای اخذ گواهینامه صلاحیت ایمنی پیمانکاران می‌باشد که شامل حال تمامی کارگران لیست بیمه دفتر مرکزی و کارگاه ها می‌شود. این دوره آموزشی ایمنی در مدت یک روز به مدت زمان ۸ ساعت برگزار می‌شود. در مرحله بعد یکسری مدارک هم به صورت فیزیکی باید آماده و در پرونده قرار داده میشوند. پرونده به اداره کار شهری که قرارداد بسته شده است فرستاده می شود و بعد از بررسی و تایید بازرس به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ارجاع داده می شود و بعد از اعلام تاییدیه کمیته تشخیص صلاحیت مجوز صادر گواهینامه صلاحیت ایمنی پیمانکاران صادر می‌شود.

مرکز امکان ثبت به عنوان یکی از با تجربه ترین و قدیمی ترین‌ها در حوزه اخذ انواع گواهینامه‌های ایزو ، گواهینامه‌های بین المللی و گواهینامه‌های ملی و داخلی به دور از هرگونه شعار تمام تلاش خود را کرده است تا با آشنایی و تسلط کامل بر قوانین وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و تسلط بر آماده سازی مدارک مورد نیاز به سازمانها و شرکتهای پیمانکاری بهترین خدمات ومشاوره‌های رایگان ارائه نماید.

 

Instagram.Icons LearnParsi 1صفحه ما را در اینستاگرام دنبال کنید

نظرات (0)

تاکنون هیچ نظری ارسال نشده است

نظرات خود را ارسال کنید

  1. ارسال نظر به عنوان میهمان ثبت نام یا ورود به حساب کاربری
پیوست ها (0 / 3)
کوقعیت خود را به اشتراک بگذارید

گواهینامه های مهم

نحوه ی اخذ گواهینامه گواهی نامه ایزو ISO و HSE و CE و IMS و رتبه گرید انفورماتیک IT پیمانکاری

media/k2/items/src/873514e130e46a244b5aae0b135db01f.jpg
  نحوه اخذ گواهینامه ایزو نحوه اخذ
media/k2/items/src/ea82697ed9755e975f3c7d735db2070c.jpg
نحوه اخذ گواهینامه HSE نحوه اخذ و دریافت گواهی
media/k2/items/src/05a977f75c8bd421cf67e35678973f79.jpg
نحوه اخذ گواهینامه CE اتحادیه اروپا نحوه اخذ
media/k2/items/src/71ab1197965a26d2e4379f8b23c36ebb.jpg
نحوه اخذ گرید و رتبه پیمانکاری و انفورماتیک نحوه
Template Settings

Color

For each color, the params below will give default values
Black Blue Brow Green Cyan

Body

Background Color
Text Color
Layout Style
Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family