چاپ
برچسب ها ایزو   ISO   استاندارد ایزو   گواهینامه   گواهی نامه ایزو   گواهینامه ایزو  
ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

گواهینامه ایزو برای رستوران ها و هتل ها

گواهینامه ایزو برای رستوران ها و هتل ها

استانداردهای صنایع غذایی و آشامیدنی

امکان ثبت به عنوان یک سازمان صدور گواهینامه معتبر ، استانداردهای ایمنی غذا ، بهداشت ، محیط زیست و مدیریت کیفیت را ارائه می دهد. امکان ثبت دارای تجربه قابل توجهی در زمینه ارائه خدمات حمایتی به بخش غذایی است و به طور ایده آل برای کمک به سازمانها در اجرای بهترین شیوه های صنعت موقعیت دارد.

صنایع غذایی و آشامیدنی

یک زنجیره غذایی قوی و با مدیریت خوب برای سلامت و رفاه همه مصرف کنندگان ضروری است و برای ثبات اجتماعی و اقتصادی اساسی است. این امر ایمنی غذا را به یک مسئله مهم تبدیل می کند که باید به طور موثر در سراسر زنجیره غذایی ، از مزرعه تا چنگال مدیریت شود.

پیامدهای بیماری های ناشی از غذا هم برای مصرف کننده و هم برای خرده فروشان و سایر سازمانهای زنجیره تامین می تواند ویرانگر باشد. عدم رعایت استانداردهای صنعت برای ایمنی غذا می تواند منجر به تعقیب ، فراخوان محصول ، از دست دادن فرصت ها و تبلیغات منفی شود. علاوه بر ایمنی غذا ، زنجیره غذایی جهانی تأثیر قابل توجهی بر محیط زیست و سلامت و ایمنی کارکنان آن دارد.

برای رعایت تعهدات نسبت به عموم و رقابت پذیری ، شرکت های غذایی و آشامیدنی در سراسر زنجیره غذایی باید انتظارات بالایی را از نظر کیفیت و ایمنی برآورده کنند. صدور گواهینامه برای استانداردهای صنایع غذایی و آشامیدنی می تواند به سازمان ها در حفظ تطابق قانونی ، جلب رضایت مشتریان ، بهبود شهرت برند آنها و موارد دیگر کمک کند.

استانداردهای صنعت غذا و آشامیدنی توسط امکان ثبت پشتیبانی می شود

در امکان ثبت ، ما می دانیم که صدور گواهینامه چقدر می تواند برای موفقیت یک شرکت مواد غذایی و آشامیدنی مهم باشد. ما می توانیم برای تعدادی از استانداردهای صنعت ، از جمله استانداردهای مربوط به ایمنی مواد غذایی ، ممیزی صدور گواهینامه ارائه دهیم. در مورد استانداردهای صنعت غذا و نوشیدنی که ما پشتیبانی می کنیم بیشتر بیاموزید:

   ISO 22000 : ISO 22000 استاندارد مدیریت ایمنی مواد غذایی شناخته شده بین المللی است که برای هر سازمانی که به طور مستقیم یا غیر مستقیم در تولید مواد غذایی مشارکت دارد ، اعمال می شود. این شامل تولیدکنندگان اولیه مانند مزارع و شیلات ، پردازشگران و تولیدکنندگان غذاهای بسته بندی شده یا کنسرو شده و رستوران ها ، هتل ها ، غذاخوری ها و سایر مشاغل تهیه غذا می شود. ایزو 22000 می تواند به نفع شرکت هایی باشد که مواد غذایی را حمل می کنند ، مواد افزودنی یا بسته بندی را عرضه می کنند و یا خدمات دیگری را در رابطه با تولید غذا انجام می دهند. ISO 22000 در سیستم مورد نیاز FSSC 22000 گنجانده شده است. نسخه به روز شده استاندارد ، ISO 22000: 2018 ، ساختار را با سایر استانداردهای بین المللی سازگار کرده است. ISO 22000: 2018 همچنین شرایط و الزامات مهمی را روشن می کند. شرکت هایی که دارای نسخه قدیمی ISO 22000 هستند ، تا 31 دسامبر 2021 فرصت دارند تا انتقال را تکمیل کنند.

   FSSC 22000 : FSSC 22000 یک سیستم صدور گواهینامه ایمنی مواد غذایی است که ISO 22000 را با الزامات اضافی ترکیب می کند. FSSC توسط بنیاد صدور گواهینامه ایمنی مواد غذایی توسعه داده شده است و دارای اعتبار جهانی از ابتکار جهانی ایمنی مواد غذایی (GFSI) است. هدف اصلی این استاندارد اطمینان از ایمنی غذا در حین تولید اولیه محصولات حیوانی و در حین تولید محصولات گیاهی و دامی فاسدشدنی ، محصولات با ماندگاری طولانی در دمای محیط ، محصولات بسته بندی مواد غذایی و غذا و خوراک دام است.

 

ابتکار جهانی ایمنی مواد غذایی (GFSI) چیست؟

GFSI همکاری بین خرده فروشان ، تولیدکنندگان و ارائه دهندگان خدمات در زنجیره تامین است و توسط انجمن کالاهای مصرفی هماهنگ شده است. GFSI با مقایسه استانداردها در برابر یکدیگر بر اساس مجموعه ای از معیارها ، قصد دارد از تکرار خرده فروشان که درخواست ممیزیی جداگانه و در عین حال تقریباً یکسان دارند ، بکاهد.

به دنبال تعدادی از مسائل مربوط به ایمنی مواد غذایی ، بدون تردید در مورد نیاز به گواهینامه ایمنی مواد غذایی برای افزایش ایمنی غذا ، اطمینان از حمایت مصرف کننده و تقویت اعتماد مصرف کننده وجود دارد. با این حال ، تعدد استانداردهای موجود ، اغلب این فرایند را برای بسیاری از تامین کنندگان مواد غذایی دور از دسترس می کند. GFSI الزامات مربوط به طرح های ایمنی مواد غذایی را از طریق یک فرآیند محک به منظور بهبود بهره وری هزینه در سراسر زنجیره تامین مواد غذایی تعیین می کند.

این امر برای بسیاری از شرکت ها این است که یک ممیزی ایمنی مواد غذایی توسط چندین خرده فروش به رسمیت شناخته می شود.

ما تجربه زیادی در همکاری با مشاغل در صنعت غذا و نوشیدنی داریم. از زمان تأسیس ما ، ما بیش از 43000 گواهینامه در بیش از 90 کشور صادر کرده ایم. مشتریان ما از مارک های بسیار شناخته شده تا مشاغل کوچک و موسسات خیریه متغیر هستند.

ممیزان آگاه ما در نوشتن استانداردها شرکت می کنند و در کمیته های فنی در صنعت غذا و نوشیدنی شرکت می کنند. این به تیم ما اجازه می دهد تا در جریان پیشرفت ها قرار گیرد و پیشنهاداتی را برای بهبود در هر ممیزی ارائه دهد.

خدمات ما

امکان ثبت می تواند گواهینامه ISO 22000 و FSSC 22000 و سایر خدمات مانند دوره های آموزشی آنلاین ، داخلی و کلاس درس را برای کارکنان ارائه دهد.

مراحل صدور گواهینامه برای ISO 22000 و FSSC 22000 مشابه است. با این حال ، برنامه FSSC 22000 از یک چک لیست پیش نیاز برای بررسی عمیق تر در کنترل ها ، سوابق و روش ها استفاده می کند ، که منجر به افزایش اندکی در زمان ممیزی و گزارش می شود. تمام ممیزی های ما برای صدور گواهینامه غذا و نوشیدنی از این سه مرحله پیروی می کند:

 

1. ممیزی مرحله یک

این مرحله که گاهی اوقات به عنوان بازبینی اسناد نامیده می شود ، شامل بررسی عمیق سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی سازمان از جمله FSMS ، برنامه های HACCP ، GMP ها ، الزامات پیش نیاز ، الزامات پیش نیاز عملیاتی ، برنامه های فراخوانی و فعالیت تیم ایمنی مواد غذایی است. بسته به مقررات محلی و بین المللی ، از شما خواسته می شود تا جزئیات را برای بازبینی و درج در گزارش ممیزی به ممیز ارائه دهید.

این امر غیر معمول نیست که بازدید مرحله اول بسته به پیچیدگی محصولات و برنامه ها چند روز طول بکشد زیرا تجزیه زمان ممیزی به عنوان یک واحد واحد و نه تقسیم مستقیم زمان بین فعالیت های مرحله یک و دو در نظر گرفته می شود.

در نتیجه بازدید مرحله اول ، ممیز شما ممکن است توصیه کند که مرحله دوم را بدون هیچگونه اقدام دیگری انجام دهید ، با احتیاط عمل کنید و پس از انجام اقدامات اصلاحی یا انجام مرحله اول پس از پرداختن به یک لیست جامع از مسائل شناسایی شده در طول ممیزی ، اقدام کنید. به

 

2. ممیزی مرحله دوم

این ممیزی که گاهی اوقات ارزیابی نامیده می شود ، شامل آزمایش سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی شما در دنیای واقعی است. ممیزان مستقیماً با تیم شما همکاری خواهند کرد تا مطمئن شوند که بهترین شیوه ها در هر مرحله از زنجیره تولید دنبال می شود. شما می توانید به جز برای آموزش و آمادگی کارکنان ، روشهای HACCP و موارد دیگر مورد بررسی قرار بگیرید.

با پوشش کلیه فرایندها ، الگوهای تغییر و کارکنان ، امکانات شما از نظر رعایت استاندارد ایمنی غذا/الزامات FSSC 22000 در داخل و خارج بررسی می شود. ممیز شما یک گزارش جامع در مورد عملکرد خوب ، خطرات ، عدم انطباق و مشاهدات ارزشمند در مورد فرصت های بهبود ارائه می دهد. در نتیجه ارزیابی موفقیت آمیز ، ممیز شما ممکن است ثبت نام را با یا بدون ارائه اقدامات اصلاحی وابسته به یافته ها توصیه کند.

ممیزی اولیه به ما امکان می دهد تا میزان دامنه تعریف شده توسط برنامه شما را با توجه به فعالیتی که انجام می دهید ، بررسی کنیم.

اگر شما یک مشتری ثبت شده در FSSC هستید و تیم ممیز ما متوجه شده است که شرکت شما الزامات صدور گواهینامه را برای همه قسمت های حوزه صدور گواهینامه برآورده نمی کند ، محدوده آن حذف می شود تا قسمتهایی که به طور مداوم یا جدی آنها را برآورده نکرده است حذف شوند. ظرف سه روز پس از آخرین روز ممیزی یا هرگونه مداخله دیگر به صورت کتبی به شما اطلاع داده می شود و سپس تصمیم تأیید می شود. سپس به شما آموزش داده می شود تا از طریق اشکال مختلف ارتباطات مانند تبلیغات و/یا برچسب گذاری محصول در صورت لزوم ، مشتریان خود را مطابق آن اطلاع دهید.

اگر برای تمدید دامنه درخواست می کنید ، این مورد به طور مستقل بر اساس خطر تجزیه و تحلیل می شود و بررسی ممکن است در طول یک بازدید نظارتی انجام شود.

3. نظارت مستمر

صدور گواهینامه شما مشمول یک برنامه نظارت و صدور گواهینامه مداوم است که به فعالیت بیشتر در محل نیاز دارد.

لازم به ذکر است که یک بازدید بدون اطلاع قبلی برای FSSC 22000 نسخه 4.1 اجباری است. شما می توانید هر دو ممیزی نظارتی را بدون اطلاع قبلی انتخاب کنید ، اما فعالیتهای اولیه و تصدیق مجدد همیشه اعلام می شود.

Instagram.Icons LearnParsi 1صفحه ما را در اینستاگرام دنبال کنید