چاپ
برچسب ها ایزو   ISO   ایزو9001   استاندارد ایزو   اخذ ایزو   مراخل اخذ   استانارد آیزو   اخذ آیزو  

امتیاز کاربران

ستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعال
 

روش اخذ استاندارد ایزو

روش اخذ استاندارد آیزو

آیزو یا همان ایزو یک اساتاندارد جهانی و بین المللی است که توانسته است سالیان زیادی فعالیت داشته باشد و موفقیت های بسیاری را در زمینه کاری برای شرکت و صاحبان شرکت های دارای ایزو به وجود آورد. ایزو انواع زیادی دارد که در سرتاسر جهان به صورت فعّال، فعالیت می کنند و هر کدام یک از این آیزوها، خصوصیات و ویژگی های منحصر به فرد خود را دارد که باعث محبوبیت خود در بین مشتریان خاص خود شده اس. هر شرکت و سازمان دارای ایزو باید از استاندارد برخوردار باشد و از استانداردهای شرکت تعدی نکنند. بریخ ایزوها در سطح داخلی کشور فعالیت دارند و برخی از ایزوها در سطح جهانی و بین المللی فعالیت دارند و هر روز که می گذرد نسبت به دیروز، موفق تر و از محبوبیت بیشتری برخوردار است. شرکت ها و سازمان های متقاضی دریافت آیزو با توجه به توانایی مدیران شرکت و توانایی عملکرد و کارایی شرکت اقدام به گرفتن ایزوی مخصوصی می کنند. هر شرکت و سازمانی که بتواند ایزو در سطح بین المللی دریافت کند و فعالیت خوبی از خود نشان دهد می تواند با دیگر شرکت ها و سازمان های موجود در سایر کشورهای نزدیک و دور ارتباط شغلی ایجاد کند و محصولاتِ خود را به آن کشورها انتقال و ارائه دهد و این کار موجب محبوبیت و مشهورتر شدن مدیران شرکت ها و سازمان ها و همچنین مشهورشدن نام شرکت در میان دیگر شرکت ها و مشتریان خواهد شد و باعث افزایش سود زیادی خواهد شد. ولی با این وجود برای به دست یافتن مدرک آیزو، شرکت ها و سازمان ها باید اول به مراجع صادرکننده گواهی ایزو مراجعه کنند جهت دریافت گواهی آیزو و بعد مراجع صادر کننده برای آنها شرایطی مقرر می کند که شرکت ها و سازمان های متقاضی باید طبق این ضوابط عمل کنند و در آن صورت به آنها مدرک استاندارد آیزو اعطا می شود

 

شرایط اخذ ایزو

شرکت های متقاضی برای رسیدن به مدرک آیزو باید شرایطی را سپری کنند تا در آخر به مدرک برسند که این شرایط عبارتند از:

1- شرکت ها و سازمان متقاضی برای رسیدن به مدرک و گواهی ایزو باید طبق مرجع صادرکننده گواهی ایزو ، هزینه بپردازند که هزینه های آنها بسیار سنگین و زیاد است و به خاطر این هزینه های زیاد، کمتر شرکتی پیش می آید که به سمت دریافت مدرک آیزو بین المللی برود.

2- شرکت ها و سازمان های متقاضی برای به دست آوردن مدرک استاندارد آیزو نیاز به صرف و گذراندن زمان هستند که بتوانند مدرک را از مراجع صادرکننده گواهی آیزو دریافت کنند. و این هم یکی از دلایلی هست که شرکت های متقاضی دوست ندارند وقت و زمان زیادی را صرف گرفتن مدرک ایزو کنند و از گرفتن مدرک ایزو پشیمان می شوند

 

بنابراین با این وجود باز هم شرکت های کمی هستند که در سطح بین المللی فعالیت دارند و توانسته اند موفق باشند.

اما آیزو استاندارد در سطح داخلی کشور که این آیزو به خاطر شرایط آسان و خوبی که دارد از جمله این شرایط خوب، پرداختن هزینه ناچیز و کمِ شرکت های متقاضی برای دریافت گواهی آیزو به مراجع صادرکننده گواهی آیزو و همچنین نیاز به گذراندن زمان و وقت بریا دریافت ایزو نیستند. ایزو به خاطر این دو ویژگی خوبی که دارد توانسته است شرکت ها و سازمان های زیادی را به سمت خود مشتاق و جذب کند و دیده شده است که بیشتر سازمان ها و شرکت ها به سمت ایزو داخلی کشور رفته اند.

 

شرایط اخذ ایزو غیر IAF و داخلی

ایزو داخلی کشور تنها دو شرط دارد که برای بیشتر شرکت ها و سازمان های متقاضی، این شروط آسان باشد ولی برای برخی شرکت ها سخت باشد که این شروط عبارتند از:

1-شرکت ها و سازمان های متقاضی دریافت مدرک استاندار، بادی از قبل اطلاعات و دانش کافی در مورد ایزو، عملکرد و کارایی شرکت های دارای مدرک ایزو ، اهداف ایزو و.....داشته باشند و بدون آگاهی و داشن نمی توان وارد شد و فعالیت خود را شروع کرد.
2-شرکت ها و سازمان های متقاضی دریافت گواهی ایزو نیاز به حضور به مناقصاتی که از طرف مراجع صادرکننده گواهی ایزو در زمان و مکان خاصی برگزار می شود دارند و مدیران شرکت های متقاضی حتما و بدون بهانه و دلیل باید در جلسات مناقصه شرکت کنند.

به خاطر ویژگی های خوبی که ایزو در سطح داخلی دارد شرکت ها به سمت این ایزو هجوم آورده اند و با فعالیت خوبِ خود مشتریان زیادی را به خود جذب کرده اند.

 

روش اخذ استاندارد آیزو صفحه ما را در اینستاگرام دنبال کنید