درخواستهای پر بازدید
- ایزو چیست؟
- ISO 22000
- ISO 29001
- ISO 27001
- ISO 21500
- ISO 20000
- ISO 45001
- ISO 9001
- ISO 10004
- ISO 14001
- ISO 10002
- ISO 31000
- ISO 10001
- IMS
- ISO 17025
- ISO 15189
- ISO 29990
- سایت ایزو
- ISO 10015
- ISO13485
- اخذ ایزو فوری
- رتبه انفورماتیک
- رتبه پیمانکاری
- ISO 17021
- ISO 3632
- ISO 10668
- ISO 10003
- ISO 10006
- گواهینامه ایزو ارزان
- ISO 26000
مقاله مطلب ایزو ISO و CE و HSE
- توضیحات
- تاریخ ایجاد در 04 شهریور 1400
- بازدید: 876
شرایط اخذ ایزو
ایزو چیست؟
ایزو یک سازمان موفقی است که در طی سالیان زیاد و طولانی به صورت جهانی در سطح بین المللی فعالیت می کند و توانسته است با فعالیت های پر تلاش و تولیدات محصولات توانسته است محبوبیت خود را حفظ کند و ایزو دارای استانداردهای بین المللی است که بر کار سازمان های دیگر که داررای گواهی ایزو هستند نظارت کامل می کنند تا از استانداری که وجود دارد تجاوز و تعدی نکنند. و روش هایی را برای شرکت ها و سازمان های دارای ایزو پیشنهاد می کند تا استاندارد شرکت ها را بهبود و افزایش دهد .
با گذشت زمان، ایزوهای مختلفی ساخته می شود که هر کدام که وارد بازار کار می شود از نظر کیفیت و هزینه از ایزوهای قبلی با کیفیت تر و کم هزینه تر هست.
شرایط اخذ ایزو
در مرجع صادرکننده ایزو ، برای هر شرکت و سازمانی که متقاضی دریافت گواهی ایزو هست شرایطی در نظر می گیرند که با توجه به رعایت آن شرایط، می توانند مدرک ایزو را دریافت کنند. که این شرایط با توجه به درخواست های شرکت ها برای انواع ایزو ها متفاوت هست. در سطح بین المللی شرایط سخت تر است و سازمان های کمی برای دریافت ایزو اقدام می کنند چون نمی توانند از پسِ پرداخت هزینه های لازم برای دریافت ایزو بربیایند و زمان زیادی را باید بگذرانند تا بتوانند ایزو را دریافت کنند و سایر مقررات سخت دیگری که کمتر شرکتی مایل هست که در عرصه ایزو بین المللی فعالیت داشته باشد اما در صورتی که شرکتی مدرک ایزو را در عرصه بین المللی دریافت کند و فعالیت خود را شروع کند، در صورت تولیدات محصولات خوب می توانند با سایر کشورهای دیگر رابطه شغلی خوبی ایجاد کنند و محصولات خود را به کشورهای دور و نزدیک انتقال و ارائه دهد. و باعث محبوبیت شرکت و نام صاحبان شرکت و همچنین موجب افزایش محصولات که به نوبه خود سود بالایی را به دست می آورند. برعکس ایزو در سطح بین المللی، ایزو در سطح داخلی کشور شرایط بسیار خوبی را برای شرکت های متقاضی ایجاد کرده اند تا بتوانند ایزو را دریافت کنند و به خاطر همین شرایط و ضوابط آسان، شرکت های زیادی به سمت ایزوهای داخلی رفته اند و فعالیت های خوبی را شروع کرده اند و دارند به خوبی ادامه می دهند. شرکت های متقاضی ایزو، نیاز به پرداخت هزینه زیاد ندارند و با پرداخت هزینه بسیار کم و در زمان بسیار کمی می توانند مدرک ایزو را دریافت کنند.تنها شروطی که باید رعایت کنند این است که باید دانش و آگاهی قبلی در مورد ایزو داشته باشند و همچنین مراجع صادرکننده ایزو، جلساتی را برای مناقصات مشخص و به صاحبان شرکت اعلام می کنند تا در مناقصات حضور به عمل آورند و آنچه لازم است انجام دهند. ولی با این وجود برخی از شرکت ها و موسسات نه به خاطر علاقه، بلکه به خاطر چشم و همچشمی و رقابت با دیگر شرکت ها یهم ردیف خود اقدام به دریافت ایزو می کنند و بدون هیچ آگاهی و دانش، فقط به صورت فرمالیته در مناقصات وارد می شوند و سعی می کنند که هرچه زودتر مدرک ایزو را دریافت کنند و به خیال اینکه چون مراحل دریافت مدرک ایزو راحت و آسان بود بنابراین فعالیت کردن و پیشرفت و سود درآوردن هم در آن آسان است و فعالیت خود را شروع کنند و از دیگر رقبا پیشی بگیرند ولی بعد از اینکه تاییدیه را از مرجع صادرکننده مدرک ایزو دریافت کردند شروع به فعالیت می کنند و بعد از گذشت مدتی می بینند که محصولاتی که مدنظر آنها بود را نمی توانند تولید کنند و دیگر شرکت ها پیشرفت می کنند و این شرکت هنوز پیشرفتی در کارش مشاهده نشده است و عدم پیشرفت در فعالیت شرکت و عدم کارایی و عملکرد کارکنان شرکت، شرکت به مرحله افت و پایین کشیده می شود و منجر به ورشکستگی می شود چون صاحبان شرکت فقط و فقط به خاطر رقابت و چشم و همچشمی وارد بازار کار شده اند و حتی شغل اصلی خود را هم به خاطر ورشکستگی در زمینه فعالیت های ایزو از دست داده اند.
بنابراین برای هر کاری باید با آگاهی و دانش وارد شد و علاوه بر آن، علاقه و انگیزه کافی دوجود داشته باشد وگرنه آن فعالیت به هدفی که مدنظر صاحبان شرکت و سازمان است نخواهد رسید